Uw kind aanmelden 

Heeft u een goed beeld van onze school? Geef uw intersse dan aan via de mail (piramide@opoz.nl) of via ons telefoonnummer (079 321 10 55).

De adjunct-directeur zal dan vervolgens contact met u opnemen voor een rondleiding en een kennismaking bij ons op school. Tijdens de rondleiding kunt u vragen stellen en zal u uitleg krijgen over het toaltings- en aannamebeleid van onze school.
 

Toelatings- & aannamebeleid

Het leerlingaantal op IKC De Piramide is de afgelopen jaren flink toegenomen. Om de kwaliteit van het onderwijs te borgen en alle groepen te huisvesten binnen hetzelfde schoolgebouw, voert de basisschool een toelatings- & aannamebeleid. Dit document is hier te vinden. 

Voor het jaar 2024 hebben wij nog enkele plekken beschikbaar.

Procedure na aanmelding

Als uw kind is aangemeld voor IKC De Piramide, krijgt u vijf tot acht weken voor de vierde verjaardag een telefoontje waarin de nieuwe leerkracht van uw kind een afspraak met u maakt voor een kennismakingsgesprek. 

Wij spreken daarnaast vijf wenmomenten met u af, waarop uw kind in de nieuwe klas komt wennen. Wordt uw kind vier weken voor de kerst- of zomervakantie vier, dan start het na de vakantie. 

Zij-instromers

Het kan zijn dat uw kind, bijvoorbeeld door een verhuizing, van basisschool wisselt. We maken dan graag van tevoren kennis met u en uw kind en laten de school zien. Meer informatie over de toelating vindt u in het toelatings- en aannamebeleid.

 

Snel naar