Buitenschoolse opvang

De buitenschoolse opvang van IKC De Piramide biedt opvang aan kinderen van 4 tot 13 jaar ‘buiten’ de tijden van het onderwijs. En ook hele dagen tijdens de schoolvakanties.

Een heerlijke (vrije) tijd

De vaste groepsleiding zorgt voor een gevarieerd en uitdagend aanbod aan activiteiten. Hierbij staan de interesses, behoeften en (talent)ontwikkeling van kinderen centraal. Wij bieden hen een veilige, stimulerende en inspirerende omgeving waarin zij naar hartenlust kunnen spelen, ontdekken en groeien.

KIDSclub

De oudere kinderen willen meer vrijheid, zelfstandigheid en uitdaging. Daarom hebben wij speciaal voor de 9 t/m 13-jarigen een KIDSclub. De KIDSclub biedt dezelfde opvang als de buitenschoolse opvang. Maar het activiteitenaanbod is aangepast op de leeftijd van de kinderen. De kinderen hebben ook meer inspraak op welke activiteiten worden gedaan.

Vet cool!

Kinderen willen uitdaging. Door verschillende thema’s en uitdagende en afwisselende activiteiten is de BSO aantrekkelijk voor ieder kind. Van coole judo- en dramalessen, sportieve sportactiviteiten, creatieve kooklessen, spetterend schilderen tot het bijspijkeren van techniek. In het IKC zijn er mogelijkheden genoeg voor de kinderen om te koken, sporten, tuinieren en bezig te zijn met techniek. Binnen de BSO’s van Meerzicht wordt er gewerkt met een activiteitenprogramma. Een speciale actviteitencoördinator maakt een divers en uitdagend activiteitenprogramma. In de vakantie maken wij ook vaak een spetterend uitje zoals naar Linneaushof of Naturalis.

Snel naar